De makkelijkste room make-over

Gooi een tapijt neer. 

Nee echt waar, zo simpel is het! Wij zijn al jaren aan het renoveren en soms voelt een kamer nooit af, hoe vaak je er ook in werkt er ontbreekt “iets”. Ik heb ons “iets” gevonden : tapijten van Volero!

Een tapijt kleurt een kamer of brengt het interieur samen tot 1 geheel of is net de eyecatcher die ontbreekt. In ons geval was ik al maanden aan het scrollen waarbij ik veel te dure tapijten in mijn mandje gooide om dan uiteindelijk toch maar weg te schrikken van het totaalbedrag en mijn browser afsloot. Bij Volero ging mijn mandje vol en zat ik 10 minuten later al ongeduldig te wachten tot mijn bestelling er zou zijn. Budgetvriendelijk en zó mooi. 

Het eerste tapijt dat we kochten was deze beauty :

Processed with VSCO with a4 preset

Een heel basic tapijt, maar het zal je verbazen hoe lang ik heb moeten zoeken naar een betaalbare variant! Hij ligt nu al 3 jaar en is nog steeds prachtig dus kwalitatief moet het zeker niet onderdoen. Trouwens de meest gestelde vraag op mijn social media : ” van waar komt jouw tapijt? “. Wel, bij deze!

Twee jaar later was het tijd om mijn dochter te voorzien van een grote meiden kamer, weer knaagde het ” het is niet af “-gevoel wanneer de kamer “af” was. Gelukkig wist ik nu meteen wat te doen en bezocht Volero weer, en vond uiteraard weer een beauty die meteen in huis mocht!

Het werd deze :

https://www.volero.nl/hoogpolig-vloerkleed-grand-diamond-weave-creme-zwa.html

Gelijkaardig aan het tapijt in onze woonkamer maar toch anders, een beetje speelser wat wel mag op een kamer van een jonge dame van 3. 

Zo, het klinkt misschien heel simpel – en dat is het ook- maar ik ben zo enorm blij met onze tapijten en het gevoel ze geven aan onze woning!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s